Rabatba is repül a Ryanair (videóval)

Stephen McNamara, a Ryanair kommunikációs igazgatója közölte: “A Ryanair örömmel jelenti két új, a marokkói Essaouira és Rabat városait érintő járatának májusi indítását. Új úticéljaink és bázisaink létrejöttét azzal kívánjuk megünnepelni, hogy 100.000 jegyet dobunk piacra, rendkívül versenyképes áron”.

A fapados légitársaság hosszútávon elkötelezte magát Marokkó mellett, hiszen összesen már három járattal is a marokkói fővárost, Rabatot célozza meg. Az indulási repülőterek: Paris-Beauvais, Marseille és Brüsszel. Beauvais-ról kedden 9 órakor (érkezés 11:00), csütörtökön és szombaton 8 óra 35 perckor (érkezés 10:35) indulnak gépek, Marokkóból visszafelé pedig kedden és csütörtökön 17 óra 15 perckor (érkezés 21:30), valamint szombaton 16 óra 20 perckor (érkezés 20:35) utazhatunk.

Hasonló módon, a légitársaság heti három járatot működtet Charleroi és a marokkói főváros között, hétfőn, csütörtökön és szombaton a napok szerint változó időpontokban. Paris-Beauvais és Brüsszel Charleroi reptere Budapestről könnyedén megközelíthető.

{youtube}rw7ecn7-ERQ{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez