Eto’o abbahagyja

Nem játszik többet a kameruni válogatottban a kiváló futballista. Sameul Eto’o erről a líbiai elleni vb-selejtező után számolt be. A meccset egyébként hozta a csapat és így kijutott a 2014-es világbajnokságra Brazíliába.

Eto’o nagyon fog hiányozni a csapatból, de tiszteletben tartjuk a döntését, így kommentálták a visszavonulást csapattársai. A szeszélyes sztárnak nem ez az első kilépése a válogatottból. És a mostanit is megelőzte egy apró konfliktus a kameruni szövetségi kapitánnyal, a német Volker Finkével. Ezúttal azt követelte, hogy két játékostársa, Carlos Kameni és Achille Webo  mindenképpen szerepeljen a kezdőben, mert különben ő sem húzza fel a válogatott mezt. Finkét nem hatotta meg a „zsarolás” és a két játékos kimaradt. Eto’o viszont pályára lépett, igaz ez annak is lehet az eredménye, hogy a sportminiszter a kakaskodás hírére közbelépett.

Eto’o némi kihagyás után júniusban tért vissza nemzeti tizenegybe, nem lenne meglepő tehát, ha közvetlenül a brazíliai világbajnokság előtt megint meggondolná magát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez