Cicaharcba keveredett Oszama bin Láden volt szeretője

Kola Boof, aki állítólag a terrorvezér szeretője volt, és Dencia egy fehérítő krémen csaptak össze. A cicaharc állása egyelőre egy-egy.

Kola Boofnál nehezen lehetne ellentmondásosabb személyiséget találni. Igazából még életrajza is elég bizonytalan – a róla szóló szócikket maga vetette le a Wikipediáról. Ondurmanban, Szudánban született 1969-ben Niama bint Harith néven, muszlim családból. Szüleit gyermekkorában szeme láttára ölték meg. 1978-ban került amerikai fekete nevelőszülőkhöz. Ott kezdett modellkarrierbe, amit Izraelben, majd hirtelen váltással, a kilencvenes években az arab világban folytatott. 1996-ban lett – saját önéletrajzi könyve szerint – Oszama bin Láden szeretője. (Egyesek szerint még gyereket is szült neki.) Utána – szintén saját bevallása szerint – a dél-szudáni gerilláknak kémkedett. Később visszatért az Egyesült Államokba, ahol azzal csinált karriert, hogy megírta addigi kalandos életét. Azóta magát nőjogi aktivistának vallja, és szívesen mutogatja hatalmas kebleit nyilvánosan. Meglehetősen szabadszájú, Amerikában, és a világon, szinte már minden kisebbségi (és többségi) csoportnak sikerült beszólnia. Haragszanak rá a zsidók és a keresztények, a muszlimok és a feketék, sőt a fehérek is. 

A cicaharc másik főszereplője Dencia. A kameruni-nigériai származású énekesnő előbb hazájában énekelgetett a templomi kórusokban, majd szintén Amerikába ment, hogy sztár legyen. Beri beri című dala ért is el némi sikert, és énekelt együtt valódi sztárokkal, mint 50 cent, vagy Chris Brown.

{youtube}FG7465G6DQo{/youtube}

Jelenleg azonban, bár magát továbbra is énekesnek tartja, inkább üzleti sikerekre tör. A Whitacenicious fantázianevű bőrfehérítő krémet forgalmazza Nigériában. Állítja, ő is ettől lett ilyen szép, világos bőrű. A krém, reklámja szerint, minden bőrtípusra jó, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hiperpigmentált részeket, sötétebb tónusú foltokat kifehérítse. Valójában nyilvánvaló, hogy nem erre használnák, akik megveszik, hanem, hogy kevésbé tűnjenek feketének – a világosabb bőrszín ugyanis trendibb. (A krém reklámjain az egyébként fekete Denciát gyakorlatilag skandinávvá photoshoppolták.)

A nigériai lányok közt leginkább azért menő a fakóbb szín, mert így – vélik ők – jobban hasonlítanak a menő afro-amerikai sztárokhoz, mint Rihanna vagy Beyoncé. Csakhogy, és itt jön a képbe Boof, ők már nem is feketék, hanem “gyarmati színűek” (legalább is Boof szerint). Ezt a kifejezést ő találta ki, és ezzel sikeresen magára haragította Amerika összes feketéjét. Mindenesetre, a terrorvezér volt nője szerint, egy rendes fekete lány ilyet nem tesz magával. Ezt ki is twittelte, azzal megerősítve, hogy ezt csak azok a szerencsétlen keresztények csinálják, akik “olyan fehérek akarnak lenni, mint Jézus”. Dencia, aki szintén meglehetősen szabadszájú tud lenni csak annyit válaszolt, majd akkor veszi komolyan Boof tweetjeit, ha az képes végre egyszer egy olyan melltartóban megjelenni, amiben nem lógnak a csöcsei. Egy-egy.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez