Berlusconi nem tudta, hogy Ruby, a marokkói prosti fiatalkorú

Így döntött a bíróság másodfokon Itália ex kormányfője ügyében. Karima Al Mahroug dús keblei miatt idősebbnek látszott, és annak is mondta magát. Az olasz lapok szerint több millió eurót kapott Berlusconitól azért, hogy neki kedvező vallomást tegyen a bíróságon.

Ruby a marokkói prostit díszvendég volt a bunga-bunga partikon Berlusconi villájában Milano mellett. Ám egy nap nem tudott elmenni. A rendőr őrszobáról telefonált. Elkapták, mert lopott egy áruházban. Kérte a kormányfő bizalmasát, hogy segítsen. Megalakult a válság tanács, és Berlusconi megtalálta a megoldást: Ruby nem más, mint Mubarak akkori egyiptomi elnök unokahúga! Diplomáciai botrány lenne, ha lecsuknák. A rendőrség értett a szóból, annál is inkább, mert a miniszterelnök bizalmasa telefonált. Rubyt elengedték, így ismét ő lehetett az est fénypontja Berlusconi villájában.
Elsőfokon emiatt elítélték Berlusconit, és persze amiatt, hogy az események idején Ruby fiatalkorú volt. Ez pedig bűntény Itáliában. Másodfokon azután a bíróság elfogadta: Berlusconi nem tudott semmiről. Amit pedig elkövetett az nem bűncselekmény! Az ügyész persze még fellebbezhet.
És mi lett Rubyval, akit kilenc éves korában két nagybátyja megerőszakolt? A fiatal marokkói prosti férjhez ment, és a Berlusconitól kapott pénzen divatüzletet nyitott. Ma már- alig huszonévesen- az olasz felső középosztály tagja: milliomos euróban is. Hogy alakul ezek után Berlusconi sorsa? A 78 éves exkormányfő diadalünnepet ült, de van még sok pere. Ennél is nagyobb baj, hogy állítólag az Alzheimer kór jeleit észlelték rajta. Ettől függetlenül politikailag aktív: a jobboldali Forza Italia vezetője és a baloldali miniszterelnök, Renzi nem tudott volna hatalomra kerülni Silvio Berlusconi támogatása nélkül Itáliában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez