Kóbor kutyák gyászmenete az őket tápláló hölgy koporsója mögött

Mindenki meglepődött Mexikóban amikor a halottas ház előtt megjelent a kóbor kutyák egy csapata. Korábban sose látták ott őket, de most ott volt Margarita Suarez koporsója!

Az idős hölgy minden kutyának és macskának adott enni, ha ellátogatott a házához Merida városában Yucatan államban Mexikóban. Hosszas betegség után elhunyt a kóbor kutyák és macskák mentőangyala. Nem lehet tudni, hogy a kóbor kutyák honnan értesültek arról, hogy Margarita Suarez a halottas házban van. Tény viszont, hogy megjelentek ott. Amint a halottas ház őrei rájöttek, hogy miért jöttek a kutyák, akkor beengedték őket. A kóbor kutyák leheveredtek a koporsó előtt és bánatosan néztek. Azután a temetés napján elkísérték a koporsót- a családdal együtt!
Megható volt, hogy a kutyák is megadták a tiszteletet anyámnak- nyilatkozta Margarita Suarez lánya, Patrícia. Senki sem tudja, hogy a kutyák honnan szerezték meg a szükséges információkat, de pontosan úgy viselkedtek, mint a gyászoló tömeg, amikor végső búcsút vettek az idős hölgytől, aki táplálta őket Mexikóban.

Fotó: Facebook

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez