Mindenki nyugodjon meg, Japánt nem szállták meg a földönkívüliek!

A múlt héten tartott , japán védelmi költségvetésről szóló vitán Gen Nakatani hadügyminiszter nagyon furcsa kérdéseket kapott: „Befogtak-e valaha a japán vadászgépek azonosítatlan repülő tárgyakat? A kérdező meg se várta a választ, máris egy újabbat tett fel: Létezik-e bármilyen kormányzati tanulmány a Japánba látogató külföldiekről?

A furcsa kérdéseket Antonio Inoki egy volt japán pankrátor tette fel, aki most képviselő a parlamentben. Ő nem kimondottan az az UFO-hívő személy, de egyszer este azonosítatlan, fénylő objektumra lett figyelmes az éjszakai égbolton, ami szerinte nem lehetett más, mint egy földönkívüli jármű. A The Diplomat még hozzátette, hogy Inoki korábban meg volt győződve arról, hogy Tokió az idegenek közvetítéssel érte el, hogy Szaddám Husszein 1990-ben elengedje a japán túszokat.

Gen Nakatani védelmi miniszter mindkét kérdésre nemleges választ adott. Természetesen a japán vadászgépek azonnal a levegőbe emelkednek, amikor a japán légtérben azonosítatlan repülőgépeket észlelnek. Azonban ezek nem az űrből jöttek: többnyire orosz és kínai vadászgépek. Nakatani megnyugtatta Inokit, hogy a japán pilóták „vizuálisan” is felveszik a kapcsolatot a légtérsértőkkel és ezt megfelelően dokumentálják, de eddig “nem láttak semmiféle csészealjat és kicsi zöld emberkét”. Igaz néha nem repülőgépekkel, hanem nagyobb madárrajokkal és drónokkal szoktak találkozni a japán vadászgépek, de semmi olyannal, ami egy kicsit is emlékeztetne arra egy Földön kívüli járműre.

Ez nem az első eset volt, hogy valaki ilyesmit kérdezett egy japán minisztertől vagy hivatalnoktól. 2007-ben Tokiónak egy közleményt kellett kiadni arról, hogy a „japán kormány a mai napig nem ismeri el, hogy léteznek a Földön kívülről származó azonosítatlan tárgyak, amik megsértették volna Japán légterét”. Azonban az akkori kormányzati szóvivő Nobutaka Machimura még hozzátette „Én személy szerint hiszek abban, hogy léteznek.” Ezt később az akkori védelmi miniszter Shigeru Ishiba kiegészítette azzal, hogy „nincs semmi konkrét alapja annak, hogy elutasítsuk: az UFO-kat idegen életformák irányították”.

Mijuki Hatojama, az egykori japán First Ladyt pedig elrabolták az idegenek, sőt ő ismerte Tom Cruiset is az előző életében…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez