Fellélegezhet- vége András herceg szexbotrányának

Nem kell bíróság elé állnia szexbotránya ügyében Erzsébet királynő második fiának. A floridai bíró elutasította az egykori “szex rabszolga” vallomását, hogy 17 éves korában háromszor is szexelnie kellett a most 55 éves András herceggel.

Folyamatosan cáfolta az amerikai Virginia Roberts állításait a Buckingham palota, hogy olyan szoros lett volna a kapcsolat közte és András herceg között, hogy még Erzsébet királynőnek is bemutatták. A lány, két társával együtt, azt mondta, hogy még 18 éves koruk előtt egy Jeffrey Epstein nevű bankár szexistállójában dolgoztak. A milliárdost korábban valóban elítélték azért, mert fiatalkorú lányokat prostitúcióra buzdított, néhány hónapot ült is az Egyesült Államokban 2008-ban. Akkoriban a hírek szerint Erzsébet királynő is magához rendelte fiát, András herceget és szigorúan megrótta a barátai miatt. Különösen miután kiderült: a gazdag bankár 15 ezer fontos gyors segélyt adott Sarah Fergusonnak, András herceg elvált nejének.

Erzsébet királynő második fiát Ghislaine Maxwell mutatta be a playboy bankárnak. Ghislaine Maxwell az ismert sajtó mágnás, Robert Maxwell lánya, és állítólag ő az úri társaság Madámja az óceán mindkét partján. Virginia Roberts, aki a viszony idején csak 17 éves volt, azt állította: sok orgián vett részt, melyet Ghislaine Maxwell szervezett Londonban, New Yorkban és azon a karib-tengeri szigeten, mely a szex botrányba belebukott bankár magántulajdona volt. A lány szerint ezeken András herceg is rendszeresen megfordult.

Ez azért lett volna különösen kínos a királynő fia számára, mert az USA legtöbb államában a 18 év alatti lányok férfi partnerei a szexuális aktussal akkor is bűncselekményt követnek el, ha az adott nő egyáltalán nem ellenkezik. Ezen az alapon próbált meg pert indítani András herceg ellen egykori “szex rabszolgája”, de a bíró úgy ítélte meg: a lányok utólagos panasza túlságosan kevés ahhoz, hogy komoly bizonyíték lehessen egy amerikai bíróságon. Ezért András herceg megkönnyebbülhet: nem kell bíróság elé állnia Amerikában a szex botrány miatt, amely persze a Buckingham palota szerint sohasem létezett.

Kép: Europress/AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez