Pedofilgyanús videóra kattantak rá oroszok milliói?

Mit szólna, ha iskolás lánya erotikus táncot lejtene a színpadon és milliók nyála csorogna az arról készült felvételre? A lányos apák rémálma, a twerking orosz módra Orenburgban vált valóra.

Terpeszállásban, előrehajolva, a csípő kinyomásával és a hátsó ingerlő rázásával táncolni szexuálisan provokatív módon. Ha nem is teljesen szakszerűen leírva, de lényegért tekintve ez a twerking.. A populáris zenével aláfestett risza-risza egyre többeket vonz a tánciskolákba világszerte, így Oroszországban is.

Évente kétszer ad gálakoncertet az orenburgi Kredo tánciskola. Januárban tanítványai bemutatták twerking tudásukat a Micimackó és a méhek című számban. A produkcióról készült felvétel két napja került fel a Youtube-ra, és már több mint 3,5 millióan látták, ahogy fiatal lányok ledér ruhában vonaglanak a színpadon.

Az ügyben vizsgálódó bizottságot azonban nem hatotta meg a népszerű mesehősöket idéző cím.  Ki fogja nyomozni minden egyes táncos nevét, korát, és azt is, hogy hol tanulnak. A bizottság tagjai arra is kíváncsiak, hogy kik vezetik a tánciskolát, ki tanította be ezt a számot, illetve ellenőrzik, hogy  a szülőkkel aláírattak-e  beleegyező nyilatkozatot a produkció előtt.

Az előre megtervezett lejárató akció lehetőségét sem zárta ki az esettel kapcsolatban a tánciskola vezetője, Viktoria Jakovenko a Moszkovszkij Komszomolec-nek adott interjújában: „Nem értem, miért támadt ekkora felháborodás a koncertünk miatt. […] A lányok megnézik a divatos klipeket, például Beyonce-t, és azt mondják a szüleiknek: „Ezt én is akarom!” Majd elhozzák őket hozzánk és csak azután kezdünk el foglalkozni a kamaszokkal, hogy megkaptuk a szülőktől a felhatalmazást.” Szerinte az ő produkciójuknál jóval durvábbakat lehet látni az interneten.

Kép: Europress/AFP

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez