A kormányfő és a pincérnő lófarka

Új-Zéland kormányfője bocsánatot kért attól a pincérnőtől, akinek a lófarkát állandóan megrángatta abban a kávézóban, ahova rendszeresen járt a nejével együtt. A pincérnő névtelen blogban mesélte el a sztorit, amely felháborítja az ellenzéket és a feminista szervezeteket az országban.

“John Key miniszterelnök rendszeresen rángatta a hajamat, épp úgy, mint a nagyfiúk szokták az iskola udvarán, hogy felhívják magukra a figyelmet. Nagyon zavaró volt, hogy ezt akkor is megtette amikor vele volt a felesége, Bronagh is. Sőt, a miniszterelnök azt a rossz viccet is megengedte magának, hogy ráfogja a dolgot a feleségére” – írja blogjában a pincérnő Aucklandból. “Ha még egyszer megrántja, ütök! Hagyja abba!” – figyelmeztetett végül a pincérnő.

Erre a miniszterelnök is belátta, hogy túllépte a határt, és engesztelésül két palack bort ajándékozott speciális készletéből a pincérnőnek. Az üvegeken ott díszelgett monogramja is: JK. John Key Később nyilvánosan is bocsánatot kért Los Angeles repülőterén.

A jobbközép kormány harmadszor is választást nyert tavaly, és kényelmes többség birtokában kormányoz. De legutóbb elveszített egy pótválasztást egy addig nagyon biztosnak tekintett körzetben. Szakértők szerint nem kizárt, hogy a kormánypárt a lófarkas eset miatt bukta el a körzetet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez