Lindsay Lohan felveszi az iszlámot?

A hírt a TMZ repítette fel, miután a botrányhős celebnőt egy Koránnal látták kijönni ideiglenes munkahelyéről.

Lindsay Lohan éppen első napját töltötte egy New York-i gyermekjóléti intézményben. Nem jószántából múlatja ott idejét, újabb közmunkára kötelezték, mivel az előzőt, amit még ittas vezetésért rótt rá ki a bíróság, jelentős részben ellógta. Rá kell kapcsolnia, ugyanis május 28-ig összesen 115 órát kell ledolgoznia. Hétfőn kezdett volna, de az a nap elment a papírmunkával. Így most akár napi hét órát is le kell húznia egyfolytában, ami azért, tekintve eddigi munkasikereit, elég reménytelennek tűnik.

Igaz, a közösségi médiában már bejelentette, hogy felhagy az ivással és a randizgatással – az előbbi bizonnyal jót fog tenni neki, hiszen a most 28 éves sztárt már többször kapták el ittas vezetésért, és amikor éppen nem ül kocsiba, akkor is jókora botrányokat tud kavarni részegen. A tervezett absztinenciáról tett kijelentésből és a hóna alatt tartott szent könyvből rakta össze a bulvársajtó, hogy ő is kacérkodik az iszlámmal.  Egyszer már az Istagramra is megpróbált arabul posztolni, ami kissé félrement, mert a szöveg, ahelyett, hogy “szép vagy”, “te egy szamár vagy”-ra sikeredett.

Lohan formailag katolikus, meg van keresztelve, de eddig nem mutatott különösebb érdeklődést a vallási kérdések iránt. Ha tényleg betér, nem ő lenne az első nyugati sztár, aki felveszi az iszlámot: Mike Tysontól, Liam Neesonig többen döntöttek már így.

Kép: Getty Images

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez