Kim Dzsongun most ékszerteknősöket tekintett meg

Kim Dzsong Un egy észak-koreai ékszerteknősfarmon tett látogatásakor keményen kiosztotta embereit.

Kiakadt egy ékszerteknősfarmon tett látogatásakor Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, aki még a hivatalos észak-koreai lap címlapján közölt képen is mérgesen mutogatott – írja az AFP.

A hivatalos észak-koreai hírügynökség ráadásul arról számolt be, hogy a látogatás során Kim Dzsong Un erősen kritizálta a farm vezetőinek hiányosságait, amelyek szerinte a hozzá nem értés, elavult gondolkodásmód és felelőtlen munkastílus megnyilvánulásai.

A farmot egyébként Kim Dzsong Un apja, Kim Dzsong Il állította fel, az észak-koreai vezető pedig állítólag azt is mondta a munkásoknak, hogy azok, akik nem tartják emlékezetükben Kim Dzsong Il vezetését, azok aligha jeleskedhetnek a termelésben. Kim Dzsong Un a beszámolók szerint azt is mondta, hogy ha mindenki úgy dolgozna az országban, mint a teknősfarmon, akkor Észak-Korea soha nem érné el az apja által kitűzött célokat, a farm helytelen vezetése pedig a párt presztízsét is aláássa.

Az ékszerteknősök egyébként népszerű, bár drága csemegének számítanak Észak-Koreában, és általában leves formájában tálalják fel.

(Fotó:Twitter)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez