Így védd magad, ha pincérnő vagy! – videó

Bámulás és bámulás között nagy különbségek vannak. A határok átlépése viszont nemcsak nőknek lehet veszélyes. Harciasan utasította rendre a tolakodó vendéget egy orosz pincérnő.

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hol és mikor volt az az incidens, amelyet már majdnem hatmillióan láttak a Youtube-on az elmúlt öt nap alatt. A pulton olvasható cirill betűs felirat miatt a RIA Novosztyi hírügynökség arra gyanakszik, hogy egy orosz étteremben történhetett az eset. A brit Daily Mail szerint Kazanyban, Moszkvától 800 kilométerre keletre.

Nem kérdezte a fiatalember a pincérnőt, beteheti-e a melltartójába a pénzt. Rosszul tette, a merész cselekedetre ugyanis egy pofon volt a válasz. Ez még nem tántorította el az udvariatlan vendéget, megmarkolta a nő fenekét, aki erre az étlappal jól fejbe verte.

Sok internetező szerint megrendezett felvételről van szó. Akárhogy is, jó figyelmeztetés lehet ez az orosz férfiaknak. A családon belüli erőszakkal foglalkozó Anna központ kimutatása szerint ugyanis az idősebb iskolás lányok 30 százalékát éri szexuális zaklatás évente Oroszországban.

Kép: Europress/AFP

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez