Shia LaBeouf megőrült, de ez jót tesz az internetnek

Egészen szürreális anyaggal jelentkezett a gyerekkora óta színészkedő LaBeouf. Valamiért úgy döntött egy csoport színésszel együtt a londoni Central Saint Martins művésziskolából, hogy jó ötlet lesz egy olyan félórás motivációs videót készíteni, amelyben egyedül ő szerepel.

A jelenségnek több szintje van. Már alapvetően elég fura és zavarbeejtő egy harmincperces motivációs videó. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy az amerikai színész egyedül van rajta, nem is beszélve arról, hogy természetesen végig a néző szemébe próbál nézni, hiszen őt kell motiválni.

Ha ettől még nem állna fel a szőr a hátunkon, akkor érdemes megtekinteni azt a körülbelül kétperces részt, ahol LaBeouf teljesen elveszti maradék eszét is, és üvöltve ösztönöz minket arra, hogy csináljuk meg… azt a valamit, amit meg kell csinálnunk. Ez a kilencedik percnél kezdődik.

Az internetnek is messze ez volt a kedvenc része. Mivel a videót green screen előtt forgatták, szinte bármit lehet vele kezdeni. És persze mindent meg is csináltak vele.

Itt van például az idegesítő Shia LaBeouf az erkélyről:

Yoda helyett motiválja Luke-ot:

A 2001- Űrodüsszeiában:

Segít döntéseket hozni a Hetedikben:

Végül pedig tudományos karrierjét viszi előre egy TED Talk során:

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez