Fotósorozat a férfiról, akinek egy szilikonbaba az élettársa

Egy német fotós, Sandra Hoyn örökítette meg egy Dirk álnévvel ellátott férfi mindennapjait annak élettársával, Jenny-vel. A párról készült fotókon azt láthatjuk, ahogy a konyhában tevékenykednek, szeretetteljesen fekszenek ágyukban vagy Dirk éppen Jenny lábát masszírozza számítógépezés közben. Úgy tűnhet, mintha egy teljesen átlagos párról beszélnénk, azonban van egy apró különbség: Jenny nem valódi ember, hanem szilikonbaba.

Dirk számára azonban Jenny teljesen valóságos. Saját személyisége van, és a férfi azt mondja: sokkal jobban élvezi az életet mostani élettársával, mint korábbi házastársaival (arról már nem tudni, hogy a korábbi kapcsolatai hús-vér emberek voltak-e).

Jenny-vel azonban mégsem annyira könnyű, a baba ugyanis meglepően nehéz, és tolókocsiban kell szállítani. Szüksége van továbbá fürdetésre is, heti egyszer legalább.

„Jenny mellett biztonságban érzem magam, és soha nem akarok nélküle élni. Megindító szavaiért, tisztaságáért és őszinteségéért szeretem” – mondta el Dirk.

A baba annyira valósághű, hogy szép lassan „öregszik”, illetve inkább megy tönkre, a gondos ellátás ellenére.

Dirk gondolkozik azon, hogy kiviszi magával a való életbe, ugyanis jelenleg titokban tartja „házasságukat”, mert tisztában van vele: legnagyobb boldogságáért valószínűleg kiközösítenék a körülötte élők.

A fotósorozatot itt tekinthetik meg.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 9 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez