Disneylandet kap ajándékba Kim Kardashian két éves gyermeke

Az örmény származású amerikai celebnő és férje Kanye West kibérelte az anaheimi Disneylandet, hogy itt ünnepeljék meg két éves gyermekük születésnapját.

A házaspár először megpróbálta titokban kibérelni a kaliforniai Disneylandet, ahol naponta több ezer kisgyermek fordul meg szüleivel. A titkolózásnak azonban semmi értelme nem volt, ráadásul csak nagyon kevesen tehetik meg, hogy kibéreljék az egész parkot gyermekül születésnapjára. A házaspár egyik közeli ismerőse elmondta, hogy a vidámpark az egész napos születésnapi buli miatt zárva lesz a nagyközönség előtt és csak  meghívott vendégek mehetnek majd be. A biztonságról természetesen testőrök és biztonsági őrök gondoskodnak majd. A neve elhallgatását kérő ismerős azt is elmondta, hogy Kardashianék azért bérelték ki az egész parkot, mert úgy gondolták, hogy két éves gyermekük remekül érzi majd magát.

Látszólag az senkinek sem tűnt fel, hogy Disneylandben a legtöbb játék és szórakoztató eszköz használata szigorú korhatárhoz kötött. Egy két éves kisgyerek pedig ezeknek a többségét  még ki sem próbálhatja.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez