A világ legszórakoztatóbb ételvárása

Az nem meglepő, hogy az ember asztalhoz ül, és néha igen sokan foglalnak helyet körülette. A közös étkezés nagyjából minden ország kultúrájának a része. De milyen bosszantó az, amikor az ember éhesen leül és várja, hogy kihozzák az ételt. Idegtépő, gyomorkorgató. Nem így Japánban.

Az is előfordulhat, hogy az étvágyunk is elmegy, vagy rossz lesz a hangulatunk, ha nagyon sokat kell várni az étteremben, mire elkészül a kaja. Egy japán vállalat azonban erre is talált egy innovatív megoldást. Arra gondoltak, hogy high-tech technológiával teszik izgalmassá a vendégek számára a várakozást: egy picurka szakács készíti wl az ételt az asztalnál, a tányérunkon. Hogyan?

A Le Petit Chef egy 3 dimenziós szórakoztató vetítőrendszer, melyet a SkullMapping tervezett, és amely egyfajta virtuális térré varázsolja az étkezőasztalt. Mikor várakozunk, egy kis szakács tűnik fel az asztalon, aki az ételt elkészíti (persze virtuálisan), amíg elkészül az igazi étel.

A mini séf egyébként izgalmas vastag szelet steaket készít a tányérunkon, friss zöldségekkel. Még nagyobb poén, amikor felemeli a villát, hogy azzal kicsit megmozgassa az ételt. Fantasztikus.

Amikor a műsor véget ér, már kész is van az étel. Ilyen izgalmas és szórakoztató játékkal röpül az idő, növekszik az étvágy.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez