Ezekért a képekért fosztották meg koronájától Miss. Zimbabwét (+18)

A koronájától megfosztott szépségkirálynő szerint „jogtalanul” jártak el ellene és ezért jogi útra szeretné terelni az ügyet. Volt barátját pedig legszívesebben rács mögé ültetné, amiért bosszúból nyilvánosságra hozta a róla készült szex képeket.

Teljesen lázba hozta az országot a 25 éves Emily Kachotéről készült pikáns képek nyilvánosságra hozása, amiért a Miss Zimbabwe szépségverseny szervezői azonnali vizsgálóbizottságot állítottak fel botrányos ügy kivizsgálásáért. A bizottság jelezte, hogy a szabályzataik és etikai kódexük szigorúan tiltja, hogy a versenyyen résztvevő lányokról bármilyen meztelen és erotikus jellegű kép készüljön, ezért döntöttek úgy, hogy végül megfosztják címétől a szépségkirálynőt, aki szerintük méltatlanná vált arra, hogy hazáját képviselje a világversenyeken.

„Nem adom fel küzdelem nélkül” – mondta a 25 éves Emily Kachote, akit még áprilisban választottak meg Miss Zimbabwénak. Az afrikai szépség kijelentette, hogy nem büszke arra, ami történt, de nem is fog szégyenkezni miatt. Elmondásai szerint volt barátja az engedélye és tudta nélkül késztett róla szex képeket, amiket bosszúból osztott meg az internetes közösségi oldalakon, amiért elhagyta őt. A fiatal hölgy most jogi útra szeretné terelni az ügyet, mert szerinte igazságtalanul bántak el vele. Azt pedig határozottan kijelentette, hogy neki semmi köze sem volt a kiszivárogtatáshoz és a szex képekhez.

A 25 éves egyetemi hallgató egyébként hatalmas közutálatnak örvend hazájában. Már a megválasztása napján negatív hangvételű kampányt indítottak ellen. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy az országnak még soha nem volt ilyen „ronda” szépségkirálynője.

Zimbabwében egyébként most fordult elő másodszorra, hogy egy szépségkirálynőt megfosztanak címétől, amiért meztelen képek kerültek elő róla.

Miss zimMiss zims

(Visited 16 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez