Az internet sztárja egy kubai származású lány

Nemrégiben indult el az interneten is nagy port kavart Középsuli című sorozat, amelynek egyik főszereplője egy kubai-venezuelai származású lány. A Magyarországon élő Paola Torres bár a sorozatban szivarozik, az életben még csak nem is dohányzik.

A Középsuli című internetes sorozatban egy osztály életét ismerhetjük meg, annak hétköznapjait, a tanulók viszonyait, problémáit és örömeit. A nemrég megjelent első epizódból ismertté vált Paola spanyol cserediákot alakít, aki szivarozik. Egy rövid interjúból kiderült, hogy a lánynak van barátja, és nem vállalna be a sorozatban például csókjelenetet. Persze ettől függetlenül – ahogy mondja – sztáralkatnak gondolja magát, és szeret a reflektorfényben sütkérezni.

Paoláról egyébként egy másik cikk is született azóta a Középsuli.hu oldalán, melyben 14 olyan kulisszatitkot tudhatunk meg a kubaiakkal bulizó lányról, melyből kiderül, hogy a való életben mennyire más természetű, mint a filmen. IDE kattintva elérhető a cikk, amelyben kedvenc spanyol szavát is elárulja az olvasóknak.

A sorozat első része ITT érhető el, alább pedig a második rész tekinthető meg, melyben a Diamond Models Rivercas modelljei is szerepelnek.

(Visited 25 times, 3 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez