Sztárok emlékeznek a Titanic repülőbalesetben meghalt zeneszerzőjére

Egymotorosát vezette Kaliforniában, amikor lezuhant James Horner. A zeneszerző két Oscart is kapott a Titanic zenéjéért, de ő jegyezte az Avatar, A bolygó neve: Halál, A rettenthetetlen vagy az Egy csodálatos elme zenéjét is.

A 61 éves zeneszerző gépe hétfőn reggel szenvedett balesetet Santa Monicánál. Hogy ki volt a pilóta, azt nem tudták egyből megállapítani, de röviddel ezelőtt Horner asszisztense megerősítette Facebook-oldalán, hogy a komponista maga vezette a repülőt. Az  S-312 Tucano MK1 kétüléses kisgép egy volt Horner több gépe közül, és egy erdőben zuhant le, senki más nem volt a fedélzeten.

A hírre művészek sora emlékezett máris meg a komponistáról. Celin Dion, aki a Titanic Oscar-díjas dalát, a My Heart Will Go On-t énekelte, azt mondta: mélységesen szomorúvá tette James Horner tragikus halála. “A szívünkben mindig nagy zeneszerző marad. James fontos részt játszott a karrieremben. Hiányozni fog.”

Russel Crow pedig, aki az Egy csodálatos elme főszerepét játszotta, azt írta Twitteren: My sincere condolences to the family, loved ones and friends of James Horner.   Vagyis őszinte részvétét fejezte ki a családnak, a Horner szertteionek és barátainak.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez