Nem patkány volt – bocsánatkérést vár a KFC

A laboratóriumi eredmények szerint csirke volt az a patkányformájú rántott hús, amitől szerte a világon sokkot kaptak a KFC rajongói. Az amerikai gyorsétterem-lánc most azt várja, hogy bocsánatot kérjen az a férfi, akinek a Twitterre feltöltött képe kiváltotta a pánikot.

A múlt héten sokkolta a rantott csirke szerelmeseit Devorise Dixon. Szó, ami szó, a közösségi oldalakon posztolt fotóján valóban a megszólalásig egy patkányra hasonlított az az étel, amit az egyik kaliforniai gyorsétteremben kapott. Már akkor többen tamáskodtak, de voltak, akik úgy vélték: lehetséges, hogy tényleg egy rágcsáló volt a tányéron. Egyébként Dixon azt állította, hogy a hely menedzsere is azt mondta neki, amikor reklamált, hogy patkányt kapott.

A KFC akkor vizsgálatot ígért, és most elő is rukkolt az eredménnyel. Független laboratórium vette górcső alá a vendég ügyvédje által átadott húsdarabot, és teljes bizonyossággal kijelentette, hogy az csirke volt. Az étteremlánc  szóvivője hamis állításról, rágalmazásról beszél, és a cég nevében bocsánatkérést vár.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez