Nem hiszed el, hány éves ez a fiú

Ki ne vágyna örök fiatalságra? Számos kincsvadász évszázadokig üldözte a legendákat az elixírért, vagy kereste a fiatalság forrását. Aki viszont tényleg koránál jóval fiatalabbnak néz ki, talán nem is vágyik rá. Lehet, hogy hihetetlen, de ez a fiú a képen már 26 éves.

A dél-koreai Hyomyun Shin teljesen úgy néz ki, mint egy kezdő tinédzser, de valójában már 26 éves. Ő azt mondja, Highlander szindrómában szenved, ami egy rendkívül ritka állapot: megáll a fejlődésben a test. Az orvosok nem igazán tudják, hogy mi baja.

Annak ellenére, hogyan néz ki, Shin teljesen átlagos ember. Ahogy mindenki más, ő is szeret szórakozni, a barátaival lenni, iszogatni, bulizni. Fejlődési zavara ellenére szeretne teljes életet élni. Bár a teste még nem esett át a pubertáson, szereti a csinos lányokat: Scarlett Johansson képe lóg nála a falon.

Shin örömmel mutatja be a szkeptikusoknak személyi igazolványát, amin jól látható születési dátum: 1989. A fiú nagyon szeret klubokba járni, alkoholt inni, ezért a személyi nála mindig szükséges. „Mindig mindenhol fel kell mutatnom”- mondja.

Ebben a videóban azt látjuk, hogy Shin egy nővel randizik, aki nem hiszi el, hogy randipartnere 26 éves. A flört közben Shin zavartalanul legurít egy pofa sört. Ezután tesz egy kísérletet arra, hogy idősebbnek nézzen ki. Döntse el ön, hogy működik e. A fiút egyébként nem zavarják a kamerák.

j32-e1435146523339

„Egészen 13 éves koromig teljesen normálisan fejlődtem, aztán egyszer csak megállt a testem a növekedésben”- mondja Shin. A 163 centis 13 éves kora óta egy centit sem nőtt fiatalember legnagyobb vágya, hogy legyen egy lány, aki külseje ellenére is szeretni fogja őt.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez