Túléltek egy gépkatasztrófát és öt napot az őserdőben

Egy 18 éves anya egyéves csecsemőjével öt napon át élt a kolumbiai őserdőben, miután repülőgépük lezuhant és felrobbant: az anya könnyű sérülésekkel, a baba épségben úszta meg csodával határos módon a katasztrófát.

 

María Nelly Murillo azon a Cessna 303-as gépen utazott, amely a múlt szombaton esett le Chacó körzetében.  A gép Quibdóból a Csendes-óceán partján lévő Nuquíba tartott – utóbbi kedvelt nyaralóhely Kolumbiában. Amikor a repülőgép eltűnt a radarokról, a kolumbiai hadsereg azonnal a keresésére indult, mivel ezen a területen két baloldali gerillacsoport tevékenykedik. A gépen a pilóta, a fiatal anya és két gyermek utazott. A pilóta holttestét megtalálták, az eltűnt gyermekről azóta semmi hír nincs.

A fiatal anyának könnyebb sérülései  és égési sebei vannak a teste különböző részein, de a történtekhez képest ez szinte semminek mondható. Az egyéves gyermek sérülések nélkül úszta meg a balesetet.

sobreviven-accidente-aereo-colombiana-EFE_CLAIMA20150625_0049_37sobreviven-accidente-aereo-colombiana-EFE_CLAIMA20150625_0053_37

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez