Leforrázta a hűtlen férj férfiasságát

Szokatlanul hosszú hozzászólási lista kísérte azt az esetet, amely vasárnap történt a panamai kikötővárosban, Colónban. Egy asszony megelégelte a férje hűtlenkedésiet és durva viselkedését, és amikor a férfi a szokásos veszekedés után elaludt, fogott egy fazék forró vizet, és ráöntötte a nemi szervére. 

 

A férfi másodfokú égési sebeket szenvedett, és mentőkkel kórházba vitték. Mindez a város egyik ismert épületében történt, ahol népes közösség lakik, így sokaknak volt hozzáfűznivalójuk az esethez.

Ami kitűnik a hír nyomán kelt írásokból, a férfiak többsége nem zárja ki, hogy ő maga is ugyanígy járhat. Sokan azt latolgatták, hogy ez a lépés milyen tipusú nőknek juthat az eszébe, és szinte egyetértettek abban, hogy a temperamentumos sötétebb bőrűek hajlamosabbak ilyen típusú bosszúra. A férfi hozzászólók közül nem egy szerint a szőke nők kevésbé bosszúállóak, és ezért is szeretik a latin férfiak a szőkéket.

A férfi életformáját és kábítószerfogyasztását csak a nők nehezményezték, és ők inkább a válást javasolták az ilyen elviselhetetlen esetekben. Mint irták, nem ér az egész annyit, hogy valaki börtönben üljön miatta….

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez