A világ leglájkoltabb Instagram képe

A több mint 300 millió felhasználóval rendelkező Instagram a legkülönfélébb képekkel van tele, azonban nagyrészt mégiscsak a szelfik dominálnak. Jelenleg pedig egy erősen beállított kép vezeti a világ minden pontján használt applikáció népszerűségi listáját, amin nem más látható, mint Kendall Jenner.

Ha esetleg nem tudná, hogy ki is az a Kendall Jenner (ám erre mostanában elég kevés esély van), akkor elmondjuk, hogy ő Kim Kardashian féltestvére és Caitlyn Jenner (korábban Bruce) lánya.

Kimet talán fölösleges is bemutatni, Caitlynről pedig többször is írtunk az elmúlt időszakban. Kendall apja ugyanis nemrég vallott színt a világ előtt, hogy innentől kezdve nőként fogja élni életét, ehhez pedig hormonkezelésben is részesült.

Az egész család szerepel a Keeping up with the Kardashians elnevezésű, kétes értékű reality-sorozatban. Ha ennyi híresség egy rakáson nem lenne elég, az előző Instagram népszerűségi listagyőztes Kim és férje, Kanye West esküvői képe volt. Így aztán úgy tűnik, a család uralja a közösségi média egyik legnagyobb szereplőjét, az Instagramot.

kimwest

Fotó: Instagram

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez