Kibújt a szög a zsákból: Miley Cyrust rajtakapták egy lánnyal

Eddig is lehetett sejteni, hogy az énekesnő figyelmét a saját neme is fel tudja kelteni, ezek után már kár lenne bármit is tagadnia.

Több rajongónál kiborult a bili, amikor kedvencüket Stella Maxwellel kapták intim helyzetben lencsevégre. Saját szemükkel láthatják, mégis nehéz elhinni, hogy Miley a fiúkat lányokra cserélte. Sokak szerint ez csak egy újabb hóbort.

Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő pár héttel ezelőtti vallomása, miszerint mindkét nemhez vonzódig, nem volt kacsa. Cyrus és a Vicoria’s Secret-modell kapcsolata korábban barátságnak indult, ám azóta sok minden történt, ami egymás felé lökte őket. A Wrecking Ball előadójának szerelmi élete sosem volt viharoktól mentes. Liam Hemsworthszel felbomlott az eljegyzése, Patrick Schwarzenegger megcsalta, így hát nem csoda, hogy a lányok iránt sem közömbös híresség más vizekre evezett.

Úgy tudni, Miley a szüleinek már 14 évesen bevallotta, hogy mindkét neműekhez vonzódik. Édesanyja nagyon nehezen dolgozta fel a helyzetet, de azóta már megbékélt vele és elfogadja lánya érzéseit. Most már csak a rajongóknak kell rábólintaniuk az új szituációra… (MTI)

Fotó: MTI

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez