Játékfegyverrel akciózott a turisták közt egy “tréfás” hotelalkalmazott

Először egy nappal a tunéziai strandon elkövetett mészárlás után fogta rá játékpisztolyát Egyiptomban a Vörös-tenger partján heverőkre, aztán egy héttel később megismételte a “viccet”.

Brit turisták meséltek a Daily Mail-nek arról, hogyan sokkolta őket, amikor egy szmokingba öltözött férfi jelent meg Sharm El-Sheik-i szállodájuk strandján, és pisztolyt szorított a fejükhöz. Hiába volt a pisztoly játékszer, a nyaralók nem találták viccesnek a dolgot egy nappal a 38, köztük 30 brit áldozatot követelt tunéziai támadás után. Reklamáltak is a hotel vezetőinél, de hiába: egy héttel később, most hétvégén megismétlődött az eset.

A szmokingos férfi a szálloda szórakoztatásért felelős alkalmazottja volt, aki úgy gondolta: ha James Bondnak öltözve akciózik a homokban, az mulattatni fogja a vendégeket. Nem egészen így történt. Közben a tunéziai mészárlás nyomán Egyiptomban is szigorították a biztonsági intézkedéseket a nyaralóhelyeken – mindenekelőtt a legtöbb turistát fogadó Harghadán és Sharm El-Sheikben.növelték a fegyveres biztonsági őrök számát.

Egyiptomban, akárcsak Tunéziában a turizmus a gazdaság húzóágazata. Tunéziában a 10 nappal ezelőtti szúszai terrorakció után ottani adatok szerint több mint 500 millió dollár értékben mondtak le foglalásokat a külföldiek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez