Szépségversenyen indult a kubai-venezuelai Középsuli sztár

Az elmúlt hónapokban rendkívül népszerű vált Középsuli sorozat szereplői idén nyáron Siófokra kalauzolják egyre nagyobb rajongótáborukat. A sorozat egyik különleges szereplője új kihívások elé nézett.

Paola Torres-ről, a Középsuli sorozat kubai-venezuelai származású szereplőjéről már írtunk korábban. Ő az az egyébként Magyarországon élő szereplő, aki a sorozatban spanyol cserediákot alakít. A Középsuli.hu sorozata egyébként indulása óta egyre népszerűbb lett, az egyes epizódoknak több százezres nézettsége van, s talán kijelenthető, hogy az egyik legnépszerűbb websorozattá nőtte ki magát, aminek szereplői a rajongókkal is állandó interakciót tartanak fenn, például az ask.fm csatornáján keresztül.

Paola, aki maga is gyakorta válaszolt már a rajongók kérdéseire, a sorozat egyik legnépszerűbb szereplője lett, aki a legutóbbi epizódban szépségével kápráztatta el a nézőket. A sorozat szereplői Siófokon, az Ezüstparton buliztak, ahol Paola az Ezüstpart Szépe szépségverseny egyik indulójaként próbált helytállni. Hogy hogyan zajlott a nyári kiruccanás, és hogy az egzotikus külsejű lány hogyan nézett szembe a verseny kihívásaival, illetve hogyan szerepelt a magyar lányok közt: kiderül a sorozat legutóbbi részéből. A tanév befejezése után, a nyári szünetben is folytatódnak a bonyodalmak, a szerelmi szálak és a csínytevések.

A sorozat elérhető rendszeresen a Középsuli.hu YouTube csatornáján.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez