B MY LAKE FESZTIVÁL

Harmadszor kerül megrendezésre az ’elektronikus zene Mekkájaként’ is gyakran aposztrofált B my Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai e-zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.

Népszerűségének, előremutató szemléletének és rendkívül színes programkínálatának köszönhetően már az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat a holland European Festival Awards-on. Nem is csoda, hiszen a szervezők (VOLT – és a Deadcode Produkció) egy igazán hiánypótló line uppal robbantották be a fesztivált a köztudatba, amit tavaly még több fellépővel, extravagáns látványelemekkel és újabb sikerrel koronáztak meg. 2014-ben ugyanis a négy naposra bővített B my Lake, fennállásának második évében bekerült Európa Legjobb 10 ’kisméretű’ fesztiválja közé.

Az innovatív kezdeményezéseknek közel sincs vége! Idén a B my Lake a Budapesttől mindössze 110km-re található „fesztiválfővárosba” teszi át székhelyét, és közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező Zamárdiban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal.

A kortárs elektronika legmeghatározóbb előadóit felsorakoztató B my Lake Augusztus 19-én nyitja meg kapuit egyedülálló hang-fény-és látványelemekkel, s az óriási érdeklődés ellenére is igyekszik megtartani közvetlen, „butik-jellegét”.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez