Katy Perry kicsapta a biztosítékot az apácáknál

Komoly érdekellentét feszül a sztár és a szentéletű hölgyek között, egyelőre nem tudni, ki fog nyerni.

Katy Perry ügye rosszul áll az apácáknál: a popsztár szeretne megvenni egy Los Angeles környékén álló kolostort, hogy abból varázsoljon új otthont magának, de a kiszemelt épület megmaradt öt apácája közül ketten nem akarják neki eladni.

A 15 millió dollár értékűre becsült egykori kolostor egy domboldalon épült Silver Lake-nél. Perry, aki protestáns nevelést kapott, ám szexszimbólumként tekintenek rá és nyíltan kiáll a melegek jogaiért, teljesen beleszeretett a helybe. Odalátogatva énekelt is az apácáknak és elmondta nekik, hogy anyjával és nagyanyjával szeretne odaköltözni. Az apácák a Boldogságos Szűz Mária Legszentebb és Szeplőtelen Szívének Nővérei kaliforniai rendjéhez tartoznak. Két apáca ellenzi, hogy egykori zárdájuk az énekesnőé legyen. Az egyik nővér, Rita Callanan a közelmúltban arról beszélt a Los Angeles Timesnak, hogy online megnézte Perry videóit és elég, ha annyit mond róluk, hogy egyiktől nem volt lenyűgözve.

Callanan és a 86 éves Catherine Rose Holzman nővér, akik a rend szabályai szerint illetékesek az eladásban, inkább a vendéglős Dana Hollisterrel állapodtak meg. Eközben az egyházmegye érseksége  inkább Perrynek adná el a kolostort, és azzal érvel, hogy a többi három apáca is mellette áll ebben, továbbá Hollister csupán 44 ezer dollár előleget ajánlott, és nem kötelezte el magát arra, hogy a következő három évben bármilyen további összeget fizetne az idős nővéreknek.

Callanan és Holzman azonban a napokban jogi lépéseket tett, amelyekben vitatta az érsekség illetékességét az ügyben. Az öt apáca manapság már nem él a kolostorban, amely egykor száz nővérnek adott otthont.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez