2 millió dolláros álomesküvőn akadt ki a Palesztin Hatóság

A fényűző esküvőn az örömapa a Fatah egyik volt vezetője, Mohammed Dahlan volt. Akit azzal vádolnak, hogy 120 millió dollárt sikkasztott a pártkasszából.

Luxuslakosztályok és bérelt autók várták mind a 400 vendéget azon a fényűző kairói esküvőn, amely a Jerusalem Online szerint igencsak felbőszítette a Palesztin Hatóságot. Fadi Dahlan, a Fatah egyik volt vezetőjének a fia házasodott az egyiptomi főváros egyik luxusszállodájában. A hotel igazgatósága szerint a vendéglistán több arab országból szerepeltek nevek, köztük celebeké és politusoké is. Ott volt például a volt egyiptomi külügyminiszter, Amr Musza vagy a legendás egykori hastáncosnő, Fifi Abdou.

A buli pénteken reggel kezdődött,  és vasárnap este lett vége, akkor volt maga a házasságkötés. A menyasszony Oscar de la Renta ruhaköltményét viselte, több száz drágakővel, gyönggyel és kristállyal. A multimilliós esküvő akár magánügy is lehetne, mégis bírálatra késztette a palesztin médiát. Az ifjú férj édesapját, Mohamed Dahlant ugyanis egyebek mellett azzal vádolta meg a Palesztin Hatóság, hogy 120 millió dollárral rövidítette meg a Fatah-ot, mielőtt Dubajba távozott volna, hogy Mohammed bin Zayed herceg tanácsadója legyen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez