Bombával fenyegetett az örömanya

Oroszország, Marokkó – Bombariadóval akarta megakadályozni egy orosz anya a lánya esküvőjét. A nő azzal hívta fel a rendőrséget, hogy a lánya öngyilkos merényletre készül a repülőn.

A járat indulását elhalasztották,a biztonságiak alaposan kikérdezték a 33 éves lányt. Kiderült se bombája, se öngyilkossági szándéka nincs a fiatal hölgynek. Sőt szerelmes és férjehez akar menni így aztán el is engedték a rendőrök.

De eközben a nyomozók visszakövették a hívást és megtalálták a fiatal nő anyját Yaroslavl városában. Akiről hamar kiderült nem igazán szívleli  marokkói származású jövendőbeli vejét, de leginkább azt nem, hogy az ifjú házasok a festői Oroszország helyett, a mediterrán Marokkót választják majd közös lakóhelyül. Mindezek megakadályozására jobb ötelete nem lévén riadóztatta a rendőrséget.

Mikor a történet végére ért kattant a kezén a bilincs, „telefonos terrorizmussal” gyanúsítják. Így szinte biztosra vehető, hogy nem kell nászajándékra költenie és egy darabig nem látja majd az új házasokat.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez