Donald Trump üldözte Diana hercegnőt, mert feleségül akarta venni

Donald Trump valósággal üldözte Dianát a walesi hercegnő válása után, ugyanis a fejébe vette, hogy feleségül veszi őt – írta a The Sunday Times.

A tekintélyes vasárnapi lapnak Selina Scott, a BBC ismert televíziós újságírója – aki egyébként nem ápol jó viszonyt Trumppal – elmondta: Diana arról mesélt neki, hogy a milliárdos amerikai üzletember több száz fontos virágcsokrokat küldött londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába. Az ingatlanmágnás, aki manapság a Republikánus Párt egyik legfőbb elnökjelölt-esélyeseként szerepel a lapok címoldalán, valósággal üldözte őt, noha korábban a hírek szerint Károly herceg pártján állt.

“Trump egyértelműen trófeaként tekintett” Dianára – mondta Selina Scott a lapnak, hozzátéve, hogy a hercegnőt aggasztotta a dolog és egy fogadáson tőle kért tanácsot. Az újságíró nemes egyszerűséggel azt javasolta, dobja a virágokat a kukába. Diana jót nevetett ezen.

A sokak által hímsovinisztának nevezett üzletember a walesi hercegnő 1997-ben bekövetkezett halála után megjelent könyvében azt írta, nőügyeit tekintve egyedül azt sajnálja, hogy soha nem volt lehetősége “udvarolni Lady Diana Spencernek”, akivel amúgy többször is találkozott és elbűvölőnek találta. “Igazi hercegnő, álomnő volt” – írta a The Art of Comeback (A visszatérés művészete) című kötetében. Scott szerint a milliárdos komolyan úgy gondolta, hogy meg tudta volna hódítani a hercegnőt, ha kap rá esélyt.

Az amerikai üzletember a nőkkel kapcsolatban legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a közösségi hálón megjegyzéseket tett a republikánus elnökjelölt-aspiránsok televíziós vitáját vezető Megyn Kellyre, aki a vitában kemény kérdéseket tett fel neki. Ezek közül a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, amelyben Trump, talán az újságírónő műsor közbeni felfokozott idegállapotára utalva azt állította, hogy Kellynek “vér jött a szeméből, vér jött belőle – akárhol”.

A milliárdost azzal vádolták, hogy ezzel lekezelő módon a nő havi ciklusára célzott, amit ő cáfolt. Több tévécsatornán is visszautasította, hogy bocsánatot kérjen a műsorvezetőtől, sőt úgy vélekedett, hogy ezt inkább Megyn Kellynek kellene megtennie. (Pietsch Judit)

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez