Cristiano Ronaldo után Pirlónak vetkőzött adásban a műsorvezető lány (videóval)

A 2015-ös Copa America közvetítései során igéző idomait közszemlére téve hírnevet szerzett Yuvi Pallarés venezuelai műsorvezető hölgy ismét a nézettségi listák élére került, most Pirlo számára megismételve a korábban Cristiano Ronaldo tiszteletére bemutatott vetkőzőszámát.

A szemrevaló venezuelai modell mutatványa egyébként nem túl komplikált. A “Desnudando la noticia”, azaz, a “Levetkőztetve a híreket” című venezuelai web tv műsor csillaga, a jelenleg a New City FC színeiben játszó olasz futballistáról szárnyra kelt pletykákról beszélve, rezzenéstelen arccal egyszerűen letolta a bájait rejtő apró rövidnadrágot. Mégpedig egyenes adásban. Alig pár másodperccel később, Pirlo hobbijait ecsetelve, Yuvi zavarba ejtő természetességgel megszabadult a kebleit takaró topptól is, és a talján futball-csillag önéletrajzi könyvében felfedett bensőséges részletekről már anyaszült meztelenül tudósította a nézőket.

Nem ez az első eset, hogy Yuvi Pallarés pőrén áll a kamerák elé, ugyanis idén májusban a hölgy egyszer már vetkőzött, akkor Cristiano Ronaldo tiszteletére. A latin bombanő első ízben akkor robbant be a sztárvilágba, amikor Daniela Chávez chilei modell szexuális fantáziáiról tudósított, amelyek alanya nem volt más, mint a nők bálbányaként és ismert portugál labdazsonglőr. Yuvi javára legyen mondva, hogy a meztelen hírmondás műfajának mestereként, a lehető legkétértelműbben és sikamlósabban megfogalmazott mondandójával még a leghiggadtabb férfi (esetleg nő) pulzusát is az egekbe küldi.

Yuvi Pallarés mutatványán van, aki megbotránkozik, megint másokat pedig egyenesen a képernyők elé szögezett a vélt vagy valós meztelen igazság lenyűgöző látványa. Bár Yuvit kétség kívül nem kevés bájjal áldotta meg az anyatermészet, zárójelben jegyzem meg, hogy lévén szó Venezueláról, a tökéletes idomok valószínűleg egy-egy jó nevű plasztikai sebész keze munkáját is dicsérik.

Arról is sokáig lehetne vitatkozni, hogy az egész történet vajon mekkora hírértékkel bír, az azonban biztos, hogy az Újvilág déli féltekén alig akad most népszerűbb online videó, a vadító venezuelai Vénusz vetkőzőszámánál.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez