Nincs macskája, de dorombolásra aludna? Itt a megoldás

Tudományos tény, hogy a macskák dorombolása jót tesz állatnak, embernek egyaránt. Az már ugyan nem tudományos, de kétségtelenül tény, hogy a macskák szeretnek lepofozni tárgyakat, szétszaggatni bútorokat és néha nem találják el a nekik szánt macskaalmot. Így aztán nem meglepő, hogy sokan szeretnék élvezni a dorombolás adta terápiás hatásokat a problémák nélkül. Nekik készült a Furry Friend.

Nincs is jobb dolog annál, amikor az ember egy délutáni szunyókálásnál valahogy meggyőzi a macskáját, hogy feküdjön mellé, és az ráadásul elkezd dorombolni. Így körülbelül másfél perc alatt képesek vagyunk elaludni, és maga az alvás minősége is javul. Aztán felkelünk. Rájövünk, hogy menni kéne valahova, de már csak az utcán látjuk meg, hogy a ruhánk háromnegyedét beborítja a macskaszőr.

A Furry Friend a macskaszőr-allergiásoknak is tökéletes eszköz (hacsak nem költünk elképesztő összegeket olyan cicára, amelyiktől nem tüsszögünk másodpercenként). Sőt, most még iOS appot is készítettek belőle, ami rövid ideig ingyenesen letölthető.

Tehát, mégegyszer. Ez szól a macskák ellen (bár igazából ez is mellettük szól):

Ez pedig mellettük.

Ha az első jobban zavar, mint amennyire elolvadunk a másodiktól, akkor itt látható a Furry Friend.

Kép: myNoise.net

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez