Kannibál bábuska videón – Hogyan tüntette el az áldozatait…

Az orosz sorozatgyilkosról került fel videó a CCTV-hez, amelyen az látható, hogy Tamara Samsonova először zsákban testrészeket, majd vélhetően egy fejet fazékban visz le a lépcsőn – írta a Hír24.

Ha csak azt látnánk, hogy egy idős hölgy egy fazekat visz le egy szentpétervári panelház lépcsőjén, semmi különöset nem találnánk benne. Ha azonban tudjuk, hogy az a 68 éves fejkötős nő Tamara Samsonova, akit azzal vádolnak, hogy a meggyilkolt áldozatait így tüntette el, akkor egészen másképp gondolunk a képsorokra – számolt be a Hír24.

A Daily Star szerint a júliusban letartóztatott Tamara Samsonovát tizenegy gyilkossággal gyanúsítják az orosz hatóságok.

Samsonova azért került rendőrkézre, mert az egyik szomszédja, egy 79 éves nő megölésével kapcsolatban gyanúba keveredett. Egy biztonsági kamera felvételén akkor az látszott, ahogy Samsonova egy hatalmas, fekete szemeteszsákot cipel egy közeli tó partjára, majd a vízbe dobja azt. Néhány nappal később emberi végtagok jöttek a víz felszínére. A gyanú szerint az idős nő, megölte, majd feldarabolta áldozatát.

Amikor a rendőrök letartóztatták, az idős nő lakásában találtak egy naplót, amiben Samsonova még tucatnyi gyilkosságról ír, amiket ő követett el.

„Megöltem az albérlőmet Vologyát. Darabokra vágtam a fürdőszobában egy késsel. A testrészeit szemeteszsákokba gyömöszöltem, majd különböző helyeken rejtettem el őket Frunzensky kerületben” – írja az egyik helyen. A gyilkosságokat taglaló bekezdések olyan hétköznapi kijelentések mellett szerepelnek, mint: „rosszul aludtam” vagy „kávét ittam”.

Az orosz média szerint az asszony az áldozataiból kivágta a tüdejüket és abból falatozhatott. Amikor az idős nő először jelent meg a bíróság előtt csak annyit mondott: „bűnös vagyok, megérdemlem a büntetést.” – közölte a Hír24.

Arról is írtak, hogy a sorozatgyilkosságával Andrej Csikatillónak akarta tisztelegni, akit 1994-ben végeztek ki. A férfi a Rosztovi Rém néven vált ismerté. 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is.

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez