Ezért ne szelfizz csörgőkígyóval

Egy kaliforniai férfi megpróbálta. Az édesanyja iszonyatosan dühös. Majdnem elvesztette a fiát egy hülye mutatvány miatt.

Alex Gomez most gyógyul abból a harapásból, ami a kézfején érte, amikor rosszul sült el egy fotó. A 36 éves férfi egy több mint 1 méter 20 centis csörgőkígyót pillantott meg a lakása közelében, a kaliforniai Lake Elsinore-ban. És mivel csak az létezik, ugye, ami felkerül a közösségi oldalakra, kézenfekvő volt, hogy egy szelfin számol be a találkozásról.

Nyakába akasztotta hát a kígyót, és elkészítette a fotót. Eddig simán ment minden. Nézzünk egy újabb pózt. Na, ezt nem kellett volna. Amikor új alakzatba próbálta rendezni az állatot, az megúnta, és megmarta a hüvelykujját.

“Le akartam venni a nyakamból, hogy valami más attrakciót is csináljak vele, és akkor oldalra fordult, és egyik fogát a kezembe mélyesztette”- számolt be a kalandról a Los Angeles-i KTLA tévéállomásnak Gomez a betegágyából.

Egyből ledobta a kígyót, és segítségért rohant a legközelebbi házba. Azonnal a kórházba hajtottak vele, és kígyómarás elleni szérumot kapott. De az ujját lehet, hogy le kell majd vágni. Édesanyját is megkeresték a tévések. Az asszony teljesen ki van borulva, azt mondja, a hülyeség megölhette volna a fiát. Mert mi van, ha az ujja helyett a nyakába kap a kígyó…

Egyébként ez nem az első ilyen eset Amerikában. Júliusban San Diegóban próbálkozott hasonló attrakcióval egy másik férfi. Ő harapásnyommal a karján és 153 ezer dolláros kórházi számlával a kezében fejezte be a kalandot.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez