Nem talál nőt magának hatalmas pénisze miatt

Egy 52 éves mexikói férfi azt állítja, hogy neki van a világ leghosszabb pénisze. Jelenleg pedig arra vár, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe. Az élete azonban korántsem olyan egyszerű.

Az Északkelet-Mexikóból származó Roberto Esquivel Cabrera egy röntgenfelvételt is nyilvánosságra hozott férfiasságáról, hogy bebizonyítsa a kételkedőknek, hogy neki van a világ leghosszabb pénisze, ami megkeserítette az életét.

„A térdemen is túl ér” – mondta elkeseredetten az 52 éves férfi, aki azt is elárulta, hogy a pénisze 48.2cm hosszú. Azt hinnénk ezzel büszkélkedni akart, pedig dehogy. Rendkívül kellemetlenül érzi magát a nemi szerve miatt, ami állítólag súlyosan gátolja őt abban, hogy munkát és nőt találjon magának. „Megijednek a nők, amikor meglátják” – tette hozzá Canbrera, aki azt is elmondta, hogy már évek óta nem volt igazi párkapcsolata.

„Munkaképtelen vagyok miatt, azért azt szeretném elérni a mexikói hatóságoktól, hogy nyilvánítsanak sérültnek, és folyósítsanak segélyt számomra, mert nem tudok munkába állni a férfiasságom miatt” A mexikói férfi azért állt a nyilvánosság elé, hogy az egész világ tudomást szerezzen a problémájáról. A Guinness Rekordok Könyvének bizottságát is megkereste, hogy nemzetközileg is hitelesítsék és elismerjék őt a világ leghosszabb péniszű emberének. A rekord felvételre azonban még nem került sor.

A Guinness Rekordok Könyvében jelenleg egy amerikai férfi, John Falcon a rekorder, akinek a pénisze 33.94 cm. Az amerikai egy korábban adott interjújában hasonló problémákról számolt be a sajtónak és jelenleg is szüleivel él, mert képtelen normális életet élni.

CEN_LongestPenis_01.jpg

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez