A PornHub azt kérdezi, hogyan teszel másokat boldoggá

A PornHub meglepő módon egy pornóoldal (mintha nem tudta volna), ráadásul egy igazán nagy pornóoldal. Annyira nagy, hogy egyre komolyabb jótékonysági eseményeket kezdeményez. Adományoztak már a rákkutatásra és a környezetvédelemre is, most pedig itt az ideje az oktatásnak.

Felhívásukban arra kérik a jelentkezőket, hogy – amennyiben főiskolára, egyetemre járnak -, írják meg egy esszében, hogyan tesznek másokat boldoggá. Emellé pedig egy pár perces videóban mondjanak el mindent arról, hogyan teszik ezt, illetve bármit, amit szeretnének.

Ha elnyerik a zsűri tetszését, akkor pedig 25 ezer dollárral (hétmillió forint) támogatják egyetemi tanulmányaikat. Erre igazán szüksége van egy átlagos amerikai diáknak, ugyanis iszonyatosan drága az oktatás, főleg mindenféle ösztöndíj nélkül.

“A PornHub nagyon komolyan veszi céljait és keményen dolgozunk azon, hogy többmillió felhasználónkat boldoggá tegyük nap mint nap. Ezért aztán szeretnénk valóra váltani annak a diáknak az álmát, akinek sikerül elnyernie az elsőéves PornHub Cares Ösztöndíjat”

– írják oldalukon.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez