Rendőrautóstól lopta el a megbilincselt férjét

Elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek és testi érintés – ez az öt szeretetnyelv Gary Chapman amerikai keresztény író szerint. Vajon eléggé minőségi idő, ha a házastársak együtt menekülnek egy rendőrautóban?

A konyhatündérkedésen, ingvasaláson és masszírozáson túl is van egy feleségnek lehetősége, hogy kifejezze szeretetét férje iránt. Az alaszkai Amber Watford ellopott egy rendőrautót, amiben éppen a férje ült bilincsbe verve.

Az amerikai New York Daily News beszámolója szerint egy arra járó autó adta meg a kellő pillanatot. Amikor az illetékes rendőr intézkedéshez kiszállt, a 28 éves asszony gyorsan bepattant a volán mögé, és elhajtott a helyszínről.

A házaspárt helikopter és rengeteg rendőr üldözte, de előbb csak az üres rendőrautót találták meg. A menekülőket egy nappal később sikerült kézre keríteni. A lopás és eljárás akadályozása miatt letartóztatott nőt a következő napon szabadon engedték. Férje, a 38 éves Josh Watford jelenleg is őrizetben van, amiért nem jelent meg a kötelező elvonókúrán.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez