Szelfizés közben érte a halál a Tádzs Mahalnál

A japán turista szelfizés közben nem volt elég elővigyázatos és legurult a lépcsőről.

A 66 éves japán férfi több lépcsőfokot zuhant, majd szívrohamot kapott. A mentősök megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Amikor a kórházba értek vele már halott volt. Az indiai hatóságok a tragikus incidensről értesítették a japán nagykövetséget, amely intézkedett a férfi holttestének hazaszállításáról.

A japán férfi három másik személy társaságában kereste fel India leghíresebb nevezetességét, a fehér márványból készült Tádzs Mahált, amiről sokan nem tudják, hogy valójában egy hatalmas síremlék, amit Sáh Dzsahán mogul sah építtetett elhunyt felesége emlékére. A brit Telegraph információ szerint szelfizés közben egy másik japán turista is megsérült, aki szintén le esett a lépcsőről. Neki azonban csak a lába tört el.

Egyébként a nagyvilágban nem ez az első olyan esett, hogy egy turistát szelfizés közben veszíti el az életét. Pár napja egy ausztrál nő halt meg Norvégiában, amikor 200 méter zuhant le egy szikláról. A nő egy turista társát kérte meg, hogy fényképezze le a szikla peremén, de egy óvatlan lépés következtében elveszítette egyensúlyát és a mélybe zuhant.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez