Mindenki nyugodjon meg: Kanye West indul a 2020-as elnökválasztáson

Bár egyre borúsabbak az amerikai és a nemzetközi politikai kilátások, most végre fellélegezhetünk: 2020-ban ugyanis valaki végre gatyába rázza az Egyesült Államokat és elhozza az eddig elérhetetlennek tartott utópisztikus világot, melyre mindannyian vártunk. Kanye West-et amerikai elnöknek!

Mint utóbb kiderült, a 38 éves rapper nem viccelt az MTV VMA díjkiosztóján, amikor kijelentette, hogy ő bizony indulni fog az elnökválasztáson. Olyannyira, hogy még pár dicsérő szóval is illette magát az egyébként szerény celeb hírében álló West.

„Ahogy kimondtam, mindenki elkezdte, hogy: „várjunk csak, ez tényleg egy jó ötlet, mert ha jobban belegondolunk, ő igazán figyelmes ember. Ha bajba is került, az is annak volt köszönhető, hogy másokat védett. Valószínűleg ő a legőszintébb hírességünk”” – továbbította a nagyközönség véleményét magáról West.

Meglepő módon a republikánusokhoz húz a rapper, aki óriási lelkesedéssel beszélt Ben Carson-ról, a republikánus elnökjelöltről.

Ha esetleg bárkinek kétségei lennének West alkalmasságát illetően, akkor álljon itt a vallomása, mellyel garantáltan belopja magát mindenki szívébe: „Utálom a politikát, nem is vagyok politikus. Számomra csakis az igazság és az emberek jóléte a fontos. A célom, hogy mindenki nyerjen ezzel. Ez minden.”

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez