550 diákot tartóztattak le egy szexorgia közben

A rendőrség a múlt hétvégén csapott le Kenyában egy underground szórakozóhelyre, ahol főként egyetemi és főiskolai hallgatók szórakoztak, de voltak köztük középiskolások is, aki túlfűtött izgalmi állapotban buliztak.

A kenyai rendőrség nagy mennyiségű alkoholt és engedély nélkül kotyvasztott szeszesitalokat is lefoglalt. Emellett megszámlálhatatlanul sok óvszert is találtak a szórakozóhelyen, ahol többen is csoportos szexet folytattak. A sors fintora, hogy az underground szórakozóhely pont egy rendőrőrs előtt működött, körülbelül 50 méterre, ezért a zsaruknak nem volt nehéz észrevenniük, hogy miféle buli folyik a szomszédban.

A hatóságok jelezték, hogy a letartóztatottak többsége fiú volt, akik a szórakozóhelyen bulizó középiskolás lányokra hajtottak. A lányok közül 150-et vittek be.  A rendőrség jelezte, hogy a 18 éven aluliak ellen nem emelnek vádat, a 18 éven felüliek ellen viszont jogi lépéseket tesznek. A rendőrség azonban arra nem adott választ, hogy pontosan mivel vádolják a felnőttkorú hallgatókat.

 4x350

Mindenestre a szülők között hatalmas pánik robbant ki, a razzia után megrohamozták a rendőrőrsöt. Többségük ugyanis nem akarta elhinni, hogy miféle buli tartottak gyermekeik a szórakozóhelyen, melynek hírneve korántsem volt túl jó a környéken. Az egyik szülő elmondta, hogy neki a 16 éves lánya látogatott el ide, de mielőtt eljött otthonról, azt mondta, hogy egy templomi kóruspróbán fog részt venni. Egy másik szülő pedig azt mondta, hogy az ő fia arra kért pénzt, mielőtt elment otthonról, hogy tanszereket és cipőt vegyen magának a sulihoz. A razzia után azonban kiderült, hogy ő is a buliban vett részt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez