Buldózernek hívják az Iszlám Állam vérszomjas hóhérját

A jóval több mint száz kilós, maszkos férfi az Iszlám Állam első számú hóhérja, már több tucat fegyvertelen férfit fejezett le véres “karrierje” során. Nemrég egy 14 éves szíriai fiú karját is levágta, miután a gyerek megtagadta a csatlakozást az Iszlám Államhoz.

A kegyetlen hóhér személyazonosságáról semmit sem tudni, mindig tetőtől talpig beöltözve és arcát fekete maszk mögé rejtve mutatkozik a nyilvánosság előtt. Nevét azután kapta, hogy 2014. januárjában egy fényképen 52 kilós golyószóróval pózolt a harcostársai társaságában. A hóhér egyetlen ismertetőjele a teste. A róla közölt fotókon ugyanis jól látszik, hogy komoly súlyfelesleggel rendelkezik. Emellett pedig mindig egy hosszú kardot cipel magával, amivel szerencsétlen áldozatainak fejét csapja le vagy testrészeit csonkítja meg.

BqTMSNxCUAAZOWq

Buldózer a kivégzések mellett a kínzások nagymestere is. Egy lázadó harcos, aki csak Omarként mutatkozott be, a Channel 4-nek elmondta, hogy a hóhér több mint egy hónapig kínozta őt, majd egy konyhakéssel vágta le a kezét és a lábfejét. És mindezt fiatal gyerekek szeme láttára hajtotta végre.

Egy hete pedig egy 14 éves szíriai fiú karját csonkította meg, mert az megtagadta, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz, amely köztudottan egyre több kiskorút alkalmaz a soraiban. Az Iszlám Állam legutóbb akkor közölt fényképet Buldózerről, mikor két ismeretlen férfit fejezett le több száz ember előtt az iraki Anbar tartományban.

Obese-executioner-ISIS-most-feared-2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez