Kitalálja, miért népszerű ez a lány?

Láttunk már sok japán középiskolás lányt, akik valamiért nagyon népszerűek lettek. A képen látható lány is sokak figyelmét felkeltette. Meg tudja tippelni, hogy miért?

A megoldás nagyon egyszerű, és akik értenek valamelyest a grafikákhoz, könnyen kitalálhatták: a képen látható hölgy nem igazi. Valójában egy 3D-s számítógépes modellről van szó, “akit”  egyébként Saya-nak neveznek, és egy házaspár, Juka és Tarujuki Isikava csapata hozta létre. A tervezők célja fotórealisztikus modellek megalkotása, munkájukat pedig a CGWorld Kreatív Konferencián fogják bemutatni, mégpedig úgy, hogy Saya szerepelni fog egy filmben, amin jelenleg dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a képen látható modell végül mozogni is fog. Hogy valójában mennyire lesz a szereplő élethű, arról egyelőre megoszlanak a vélemények, de a képek alapján valószínűleg nagyon szép lesz.

cggirl rgtttrhtrgfvfggggggrwr

A csapat egyébként Tokióban dolgozik, és tagjainak többsége szabadúszó, ezért sok megrendelést kapnak a tengerentúlról. Sayát és filmjét is szabadidejükben alkották meg, ami még lenyűgözőbbé teszi a munkát.

A kis grafikus gárda több más projektjéről is megosztott képeket az interneten, és mindegyik nagyon pozitív kommenteket kapott. Itt van például ez a páncélos nő.

ghtzhjtzhjnghnghn hjngmhjk,jkloélol

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez