Sztriptíztáncosokkal csábított diákokat egy főiskola

A profitorientált iskola gyakorlatára azután derült fény, hogy a szövetségi hatóságok csalás miatt bezáratták az intézményt és pert indítottak az iskola ellen.

Az iskola ellen egyik volt alkalmazottja nyújtott be bizonyítékokat a szövetségi támogatások megszerzésére irányuló csalásokra, amelyekkel a több mint 35 millió dolláros segítség nagy részét megszerezték – jelentette a Miami Herald. A Fast Train College ügye azonban leginkább annak köszönhetően került bele az amerikai sajtóba, hogy sztriptíztáncosokkal csábított oda férfi hallgatókat.
A floridai ügyészség szerint a iskola vezetősége”egzotikus táncosokat” alkalmazott arra, hogy hallgatókat csábítson az iskolába. Az iskola “szándékoson vonzó nőket és néha sztriptíztáncosokat vett fel, arra ösztönözve őket, hogy provokatívan öltözzenek fel, amikor fiatal férfiakat próbáltak rávenni, hogy adják be jelentkezésüket a Fast Trainre” – közölte az ügyészség a bírósággal.
Bezáratták az iskolát, miután az FBI ügynökei megjelentek a kampuszain. A főiskola vezetője, Alejandro Amort ellen októberben indítottak eljárást állami pénzek csalás útján történő megszerzése vádjával.

Fotó: Europress/Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez