Szelfizés miatt tartóztatták le a népszerű szaúdi tévésztárt (videóval)

Abdul Aziz al-Kassart a vallási rendőrség tartóztatta le egy rijádi bevásárlóközpontban, miután több tucat nő rohamozta meg őt, hogy szelfizennek vele. A jóképű tévésztár nem állt ellen, örömmel teljesítette rajongóinak kívánságát, ami utólag komoly hibának bizonyult.

Bilincsben vitték el a népszerű szaúdi celebet, aki eredetileg üzleti ügyben utazott Dzsiddából a fővárosba. A vallási rendőrség a telefonját is lefoglalta. Letartóztatását pedig a közrend megzavarásával indokolták, mondván, hogy olyan nőkkel cseverészett és fényképezkedett, akikhez semmi köze. A szaúdi szívtiprót végül óvadék fejében szabadlábra helyezték, de eljárást indítottak ellene, ami nem jelent jót az ultrakonzervatív arab országban.

A szaúdi férfi később elmondta, hogy nem volt ura a helyzetnek, és teljesen váratlanul érte női rajongói rohama a bevásárlóközpontban. A letartóztatásnak pedig nem állt ellen, tiszteletbe vette a vallási rendőrség hatáskőrét. A celeb azt is elárulta, hogy rajongói tanácsát kérte ki utazása előtt a közösségi oldalakon, hogy melyik a legjobb bevásárlóközpontot szaúdi a fővárosban. Vélhetően a női rajongók innét tudták meg, hogy hol keressék őt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez