Így száguld Aladdin a varázsszőnyegén New Yorkban

A sokat látott new yorkiaknak szemmel láthatóan esik le az álluk, ahogy megpillantják a közel-keleti mesehőst piros szőnyegén elsiklani a forgalmas manhattani utcákon.

Ráadásul jópár centivel a föld fölött lebegve. A legtöbben felsikítottak és a telefonjukhoz kaptak, hogy megörökítsék a nem mindennapi látványt, bár azért akadtak olyanok is – hisz New York mindent látott már -, akiket hidegen hagyott a jelenés.

A YouTube-on mindenesetre 8 és fél millióan kattintottak már rá a videóra. Melynek hátterében nem a mesék csodái állnak, hanem egy aprócska trükk: távirányítású gördeszka. Ezt takarták le a piros szőnyeggel. Mögötte és Aladdin mögött pedig egy másik skateboard száguldott, az operatőrrel, aki így közeli felvételeket is készíthetett.

A rajongókat valósággal felháborította, hogy nem mindenki ájult el a nem mindennapi jelenettől. Egyikük azt kérdezte: mást is bosszantanak azok, akik nem jöttek izgalomba, amikor elszáguldott mellettük a varázsszőnyeg? Pedig szerinte ez volt minden idők legmenőbb akciója.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez