Mitől sír a feleségem? Egy fiatal férj vicces listája

Egy fiatal férfi egy hónapon keresztül minden nap leírta: mi volt az, amitől sírva fakadt a felesége. Gyakorlatilag bármi. De azért a lista szórakoztató.

Aaron Gillies egy éve Lex férje. Ez alatt az idő alatt észrevette, hogy az asszonya bármitől képes sírásra fakadni. Lévén vígjátékíró, gondosan feljegyezte az eseteket. “Okok, amiktől a feleségem sír.” Vasárnap aztán posztolta is a listát a Twitteren. Több tízezren küldték tovább azóta.

CUbe5DzXAAAu4yK

– Megtudta, hogy a hattyúk is lehetnek melegek, és szerinte ez aranyos.

– Másnapos volt, és látott egy képet egy kismalacról.

– Megvártam, míg besötétedik, és úgy tettem, mintha én volnék Babadook. (miután nálunk a filmet még nem mutatták be, itt egy fotó Babadookról)

The-Babadook-1024x576

–  A kis szőrmók nyuszi el tudott futni a sarki róka elől egy dokumentumfilmben.

–  Nem volt süti a házban.

– Eszébe jutott, hogy a hattyúk is lehetnek melegek.

– Megpróbáltam megfogni a kezét, amikor nem is számított rá.

– Vacsit főztem neki egy hosszú nap végén.

– Videót nézett egy kutyáról.

És hogy az asszony mit szólt a titkai kiadásához? Nos, Gillies a Huffington Post-nak azt mondta: “nagyon viccesnek” találta a dolgot, és nem izgatta, hogy ő megosztotta a minisztorikat. Persze már előtte megkérdezte erről. De Lex tisztában van azzal, hogy nagyon érzelmes ember, és ezek végül is klassz kis anekdoták.

Hétfőn Aaron az Imgurra is felrakta a listát: ott már több millióan látták. Erre azért még ő sem számított. Legfeljebb tucatnyi Twitter-megosztásra, azoktól, akik ismerik Lexet, és tudják, milyen. De úgy tűnik, sok ember tud azonosulni a dolgokkal, amelyek sírva fakasztják a feleségét – mondja. Lehet, hogy az érzelmesség/érzelgősség sokkal általánosabb dolog, mint gondolnánk. Csak éppen senki nem szeret beszélni róla.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez