Már megint óvszerrel játszanak az interneten

Emlékeznek, hogyan szedték ki szájukból az orrukon át felszívott óvszert a tinédzserek két évvel ezelőtt? Na, a mostani online kihívás ennél jóval kevésbé gusztustalan.

A szokásos vizes lufi játékkal kezdődött a Condom Challenge 2015. Sokakhoz hasonlóan két fiatal fiú is elcsépeltnek és fantáziátlannak találta, hogy egymás fejére dobáljanak vízzel töltött léggömböket. Óvszerrel próbálták ki ugyanezt, és feltöltötték az internetre.

Futótűzként terjedt a felvétel a világhálón, és egyre többen utánozták le a mutatványt. Végül külön csoportot hoztak létre a Twitteren #condomchallenge címen, amely pár nap alatt több mint 37.000 követőt szerzett.

Ideológiát is gyártottak az új kihívásnak, amely a biztonságos szexuális együttlétre buzdít. Persze ehhez a vízzel telt óvszer fizikáját is ismerni kell. A víz kiömlésével maga az óvszer teljesen beboríthatja a szenvedő alany fejét. A számtalan próbálkozás után jogosan fogalmazták meg a szlogent: „Ha az óvszer a fejedre rámegy, akkor a csípődnél is jó lesz.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez