Afrikából szponzorálják Brazília legmenőbb focicsapatát

Nem árt körebnéznie Marokkóban a magyar labdarugó kluboknak potenciális szponzorok iránt, miután a marokkói nemzeti légitársaság, a Royal Air Maroc nem rég bejelentette, hogy elvállalta a világhírű brazil labdarugó klub, a Santos FC főszponzorságát.

Mostantól a Royal Air Maroc címer díszeleg a Santos FC mezén, amely Brazília egyik legnagyobb múltú labdarugócsapata, ahol egykoron a világ legjobb labdarugójának tartott Pelé, illetve a brazilok jelenlegi legnagyobb csillaga Neymar is játszott – adta hírül a Marokkóban működő Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC).

A Royal Air Maroc brazíliai irodájának vezetője, Mehdi Yaalaoui a MAP marokkói hírügynökségnek elmondta, hogy a Santos FC szponzorálása része a légitársaság hosszabb távú stratégiájának, amelynek tervei között szerepel rangos sport események támogatása is. Yaalaoui arról nem árult el részeleteket, hogy a légitársaság pontosan mekkora összeggel támogatja a brazil klubot. Azt azonban elmondta, hogy a Royal Air Maroc címere először november 25-én tűnt fel a csapat mezén, amely éppen a szintén nagy múltú Palmeiras csapata ellen lépett pályára a Brazil labdarugókupa döntőjének első mérkőzésén. A mecset több mint 130 millióan követték világszerte . A Santos FC végül egy góllal kikapott, de az esélyei még nem szálltak el. A mindent eldöntő második forduló ugyanis december 3-án játszák le.

Capture

A Royal Air Maroc az afrikai kontinens egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabban bővülő légitársasága. Pár éve még a csőd szélén ált, de sikeres átalakítások, személycserék és az új stratégiájának köszönhetően ismét szárnyra kelt és a bevételei is nőttek. A légitársaság évről-évre bővíti flottáját és célpontjait. Ráadásul a szolgáltatásainak színvonala is sokat javult, számos nemzetközi elismerést kapva érte.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez